srssersssdgimvssmicdsd

IMG_4129 (Custom)
pas3332
pas3331
555
IMG_4107 (Custom)
IMG_4165 (2).JPG (Custom)
pas333
pas3333
pasicarobotika1
pasica_998
ovt_200
ovt_201
ovt_202
pas_2015_1
rud_12-1024x187
rud_15
previous arrow
next arrow

srssersssdgimvssmicdsd
  • Domov

INFORMATIVNA DNEVA ŠOLE ZA STROJNIŠTVO, GEOTEHNIKO IN OKOLJE 2023

INFORMATIVNA DNEVA ŠOLE ZA STROJNIŠTVO, GEOTEHNIKO IN OKOLJE 2023

Te zanima avtoservisna stroka, morda orodjarstvo in oblikovanje kovininštalaterstvomehanika ali mehatronika? Ali želiš projektirati, programirati, konstruirati? Osvajati 3D-tehnologije?  

Področje strojništva je široko in z njim je povezan napredek in razvoj. 

Rudarska stroka se spreminja in iz nje se razvija geotehnična. Vas zanima kako? Ali pa želite delovati na področju varstva okolja in ga ohranjati zase, za nas in za zanamce. 

Dragi osnovnošolci, želimo se vam predstaviti. 

Vabimo vas in vaše starše na 

INFORMATIVNA DNEVA Šole za strojništvo, geotehniko in okolje bosta potekala na Medpodjetniškem izobraževalnem centru, Koroška cesta 62 a, Velenje: 

  • v petek, 17. februarja  2023, ob 9. in ob 15. uri,
  • v soboto, 18. februarja 2023, ob 9. uri.

Da bo vaša odločitev, kam po osnovni šoli, lažja, vam bomo posredovali na različnih predstavitvah in v pogovorih z učitelji in dijaki pomembne informacije o izobraževanju pri nas. 

Dobrodošli pod »zeleno barvo Mavrice znanja« pri izpopolnjevanju znanega in raziskovanju neznanega.

Preberi več

Predinformativni dan

V četrtek, 26. 1. 2023, bo za dijake zaključnih letnikov na ŠC Velenje organiziran predinformativni dan, na katerem bomo gostili predstavnike različnih strokovnih šol, fakultet in organizacij (Zavod za zaposlovanje, Društvo Novus, policija, vojska, študentski domovi, študij in zaposlovanje v tujini), ki se bodo predstavile dijakom, da bo njihova odločitev za nadaljnjo karierno pot lažja.

Predinformativni dan bo letos spet potekal v živo po spodnjem razporedu. Z namenom, da vam omogočimo vpogled v predstavitve vseh fakultet, smo oblikovali spletno stran s povezavami in predstavitvenimi videoposnetki, kjer si lahko tudi kasneje ogledate predstavitve gostujočih in ostalih fakultet, ki se nam v četrtek ne bodo pridružile v živo.

Razpored

Dobro izkoristite ta dan in raziščite možnosti, ki jih imate.

Preberi več

Občinsko prvenstvo v nogometu (rezultati)

Dijaki ŠSGO so v sredo, 11. 1. 2023 sodelovali na občinskem prvenstvu v nogometu. V prvi tekmi so igrali proti prvim favoritom, ekipi dijakom Gimnazije in tesno izgubili s 4 : 3 pa čeprav so vodili že z 2 : 0 in imeli kazenski strel. Na koncu so osvojili 3. mesto. Izgubili so še proti nogometni ekipi ERŠ 1 : 4, premagali pa nogometno ekipo ŠSD s 5 : 2.

Preberi več

Občinsko prvenstvo v nogometu

Občinsko prvenstvo bo v SREDO, 11. januarja 2023 v Športni dvorani ŠCV. Zbor ekipe bo ob 8.30 pred kabinetom ŠVZ TVB. Dijaki so tega dne oproščeni pouka ali prakse. 2. trening ekipe bo v PONEDELJEK, 9. januarja 2023 ob 13.00 v športni dvorani ŠCV.

Preberi več

Zbiralna akcija oblačil

V teh mesecih je ogromno zbranih oblačil dijaške trgovine Modno podstrešje dobilo lastnike, povpraševanja po novih izdelkih pa ni in ni konec. 😊

Zato prosimo vse, ki imate morda doma kakšna (oprana in nepoškodovana) oblačila, pa jih ne potrebujete več, da jih prinesete pred dijaško trgovino Modno podstrešje, ki je v B stavbi Šolskega centra Velenje (ob vratarju).

Hvala, ker s svojo dobrodelnostjo skupaj s prostovoljci ŠC Velenje pomagate narediti svet prijaznejši in lepši!

Preberi več

Na predstavi Otroci s postaje Zoom

V ponedeljek, 9., in v torek, 10. 1. 2023, smo si dijaki SSI in PTI ogledali predstavo Otroci s postaje Zoom. Meni je bila zelo všeč, saj je na zabaven način prikazala občutke in mnenja večine dijakov. Med predstavo sem komaj zadrževala smeh. Igralci so bili enkratni, tako v petju in igranju. Pesmi so bile genialne. Spomnila  sem se na vse mesece, ko sem spremljala pouk na daljavo in se trudila, da ob tem ne bi zaspala. Zavedla sem se, kako hvaležna moram biti, da imamo spet pouk v živo in da se lahko družimo s sošolci.  

Neža Kasesnik, 2. S

Preberi več

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šola za strojništvo, geotehniko in okolje
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660