srssersssdgimvssmicdsd

Skupne govorilne ure, četrtek, 4. 11. 2021

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da bomo imeli prve skupne govorilne ure v šolskem letu 2021/22 jutri, v četrtek, 4. 11. 2021, ki jih bomo, zaradi poslabšanja epidemioloških razmer in preventivnega ukrepanja izvajali na daljavo.
Vsi učitelji bodo med 17.00 in 18.00 na razpolago za pogovor z vami.
Pred tem pa prosim, da jutri do 14.35 napišete e-poštno sporočilo učiteljem, s katerimi se želite pogovoriti. Učitelj vam bo odgovoril in sporočil natančno uro in kanal komuniciranja (telefon ali videokonferenčni klic v spletnem okolju MS Teams) oz. vam po e-pošti odgovorili na vprašanja.

V kolikor pa ima kdo težave pri vzpostavljanju kontaktov »na daljavo«, se lahko s posameznim učiteljem, izjemoma, dogovori za obisk (pogovor) v šolskih prostorih.

Poti in možnosti je torej več, izberite tisto, po kateri boste najbolj uspešni.

E-poštni naslovi učiteljev, ki matično poučujejo na ŠSGO so dostopni na povezavi: https://ssgo.scv.si/sl/kadrovska-zasedba/

Učitelji z drugih šol ŠC Velenja, ki poučujejo v oddelkih ŠSGO, so (v predhodnem dogovoru) dosegljivi po e-pošti (ime.priimek@scv.si).

Za nami sta prva dva meseca pouka, tudi prva ocenjevanja znanja, zato vas vabim, da vzpostavite kontakte in izmenjate informacije z razredniki oz. učitelji, ki poučujejo v posameznih oddelkih.

Tudi v teh oblikah sodelovanja nadaljujemo šolsko delo.

Lepo vas pozdravljam in želim, da ostanemo zdravi.

Peter Rozman, ravnatelj ŠSGO

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šola za strojništvo, geotehniko in okolje
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660