srssersssdgimvssmicdsd

Mnogoboj družabnosti

Zadnji delovni dan pred prvomajskimi počitnicami smo na Šolskem centru Velenje po dveletnem premoru organizirali tradicionalni Mnogoboj družabnosti na katerem so sodelovali dijaki vseh srednjih šol ŠC Velenje. Skupaj so v mešanih ekipah sodelovali pri nalogah, ki so jih morali opraviti na osmih kontrolnih točkah po Velenju. Na vsaki kontrolni točki so po opravljeni nalogi žrebali naključno besedo iz katerih so morali do konca poti sestaviti zgodbo.

Dogodek smo zaključili na prireditvenem prostoru Vista, kjer so se z glasbenimi točkami predstavili dijaki vseh srednjih šol Šolskega centra Velenje. Tekmovalne ekipe so prebrale svoje zgodbe in ekipa, ki je za svojo zgodbo prejela najglasnejši aplavz je prejela pokal Mnogoboja družabnosti.

Po uradnem zaključku prireditve smo poklepetali ob pogostitvi, ki jo je prispevala Mestna občina Velenje v okviru projekta TalentMagnet. Vsi dijaki so lepo povabljeni, da se pridružijo TalentMagnet klubu (podrobnosti v priponki) preko povezave: https://forms.gle/nhgoT6ibucFowK6KA.

Po dveh letih omejenega druženja smo s tem dogodkom dijakom zopet omogočili bolj sproščeno medsebojno povezovanje, ki je dijakom Šolskega centra Velenje polepšal vstop v prvomajske počitnice.

Povezava do RTV posnetka: 

https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/174867971?s=tv&t=108

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šola za strojništvo, geotehniko in okolje
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660