srssersssdgimvssmicdsd

Zimski športni dan

V petek, 3. 2. 2017, načrtujemo zimski športni dan. Dijaki in dijakinje imate na izbiro naslednje aktivnosti:

SMUČANJE NA ROGLI

Za smučanje potrebujete ustrezno smučarsko opremo: smuči ali smučarsko desko, palice, rokavice, mini nahrbtnik … Cena prevoza in smučarske karte je 20 €.

Odhod bo ob 8.00 z avtobusne postaje Velenje, odhod avtobusa z Rogle pa ob 16.00. Malico (lunch pakete) si naročajte sami, prevzeli pa jo boste na avtobusu.

SMUČANJE Gerlitzen – Osojščica (  Avstrija )   

Za smučanje potrebujete ustrezno smučarsko opremo: smuči ali smučarsko desko, palice, rokavice, mini nahrbtnik … Cena prevoza, smučarske karte in zavarovanja (coris) je 38 €. Odhod bo ob 5.30 z avtobusne postaje Velenje, odhod avtobusa iz Avstrije  bo ob 16.00. Zraven morate imeti osebni dokument, na malico (lunch paket) se prijavite sami, prevzeli pa jo boste na avtobusu.

POHOD

Potrebujete primerno obutev za hojo v naravi in nahrbtnik z rezervnimi oblačili. Zbor bo ob 8.30 v jedilnici na MIC-u, kjer boste prevzeli in pojedli lunch paket, nato pa ob 9.00 odšli na pohod. Smer pohoda bo določena glede na vremenske razmere. Predvidena vrnitev v Velenje bo okrog 13. ure. Za malico se morate prijaviti.

KOPANJE – ATLANTIS (Ljubljana)

Odhod v Ljubljano bo ob 8.00 izpred avtobusne postaje Velenje, odhod iz Ljubljane pa ob 13.00. Cena 4-urne karte in prevoza je 15 €. V Atlantisu so številni bazeni, ki nudijo obilo možnosti za uživanje in sprostitev (tobogani, valovi, …). Malico (lunch pakete) si naročajte sami, prevzeli pa jo boste na avtobusu.

Plačilo aktivnosti bo preko položnic.

Prijavo oddajte učitelju športne vzgoje, do ponedeljka, 30. 1. 2017, po tem datumu bomo aktivirali prijave za malice.

V primeru slabega vremena bo pouk po urniku!

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šola za strojništvo, geotehniko in okolje
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660