srssersssdgimvssmicdsd

V a b i l o – sprejem novincev

V ponedeljek, 31. 8. 2020, vabimo tebe in tvoje starše na sprejem novincev (zaradi veljavnih predpisov NIJZ se naj sprejema udeleži samo eden izmed staršev).
Zaradi trenutne situacije v državi povezane s koronavirusom (SARS-CoV-2) veljajo v šolskih prostorih določena navodila in ukrepi NIJZ, ki jih moramo vsi skupaj upoštevati z namenom preprečevanja možnosti širjenja virusa.Prosimo Vas, da  ravnate  odgovorno in se držite veljavnih navodil in predpisov ob vstopu v šolske prostore (v šolo vstopamo z masko, pazimo na pravilno higieno rok in kašlja, masko lahko snamemo le v primeru, ko imamo zagotovljeno ustrezno medsebojno razdaljo – vsaj 1,5 m). Če niste zdravi ali je bila odrejena karantena vam ali vašim bližnjim, ostanite doma in nam to predhodno sporočite na Šolo za strojništvo, geotehniko in okolje, da bomo lahko načrtovali nadaljnje delo.
Sprejem novincev bo potekal po sledečem razporedu:

Pri svojem razredniku boš dobil/-a dijaško izkaznico, urnik, informacije o začetku pouka.

V šolskem letu 2020/2021 bo denarni prispevek 25 € za Publikacijo šole, Letopis, za tekmovanja in večja šolska srečanja dijakov na športnih, kulturnih in drugih področjih, za obrabnino izposojenih knjig v šolski knjižnici in druge nadstandardne storitve šole, ki jih potrdi Svet šolskega centra Velenja. Dijaška izkaznica stane 4 €.

Predvidene zneske boste poravnali preko položnice v mesecu oktobru. Ker bodo vsa plačila na ŠCV izvedena preko položnic, vam svetujemo odprtje trajnika.

Želimo ti prijeten zaključek počitnic in te lepo pozdravljamo!

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šola za strojništvo, geotehniko in okolje
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660