srssersssdgimvssmicdsd

Obvestilo

Drage dijakinje in dijaki ŠSGO, spoštovani starši, cenjene kolegice in kolegi ŠSGO,

skladno z okrožnico Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport bomo od ponedeljka, 19. 10. 2020 do  petka, 25. 10. 2020 celoten pedagoški proces izvajali na daljavo, torej dijaki ne boste prihajali v šolske  prostore.
Pouk v posameznih oddelkih bo tekel po urniku. Pri izvedbi pouka bomo uporabljali enotni  komunikacijski kanal – spletno okolje MS TEAMS in MOODLE, medsebojno komunikacijo pa bomo realizirali v skupni domeni scv.si.

Učitelji bodo v ustrezni dokumentaciji beležili prisotnost oz. odsotnost dijakov. Objektivne razloge morebitne odsotnosti v opredeljenem spletnem okolju, morajo dijaki oz. starši učiteljem javiti vnaprej.
Dijakom, ki so sporočili, da nimajo osebnih računalnikov, bomo poskušali postopoma le te tudi zagotoviti.  Nekaj smo jih z donacijami že pridobili, močno se bomo trudili še naprej.
Dijaki, ki v tem času opravljate PUD – praktično usposabljanje pri delodajalcih (dijaki v vajeniški obliki  izobraževanja in vsi dijaki 3. letnikov SPI), še naprej ostajate vključeni v realno delovno okolje, skladno z  navodili delodajalcev. Praktičnega pouka pri delodajalcih pa v naslednjem tednu ne izvajamo.

Verjamem, da bomo vsi skupaj tudi tokrat uspešni. Ključ do uspeha pa je sodelovanje, medsebojna pomoč in ohranjanje medsebojnih stikov, v prilagojenih oblikah.

»Ko začnemo ceniti sedanji trenutek, začnemo spoznavati, kako izjemna stvar je življenje, pa naj bodo okoliščine kakršnekoli že.«     Greg Andreson

Lepo vas pozdravljam in želim, da ostanemo zdravi!

Peter Rozman, ravnatelj ŠSGO

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šola za strojništvo, geotehniko in okolje
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660