srssersssdgimvssmicdsd

IMG_4129 (Custom)
pas3332
pas3331
555
IMG_4107 (Custom)
IMG_4165 (2).JPG (Custom)
pas333
pas3333
pasicarobotika1
pasica_998
ovt_200
ovt_201
ovt_202
pas_2015_1
rud_12-1024x187
rud_15
previous arrow
next arrow

  • Domov
  • Novice
  • Županov sprejem diamantnega maturanta ŠSGO Matica Bajsiča in uspeh dijakov na poklicni maturi v preteklem šolskem letu

Županov sprejem diamantnega maturanta ŠSGO Matica Bajsiča in uspeh dijakov na poklicni maturi v preteklem šolskem letu

V spomladanskem roku je poklicno maturo na ŠSGO opravljalo 60 dijakov, uspešnih je bilo 53, kar predstavlja 88% uspeh. Dijak 4. letnika programa Strojni tehnik, Matic Bajsič je dosegel vse možne točke (23) in tako postal diamantni maturant. Veselili smo se tudi z dvema zlatima maturantkama 4 letnika programa Okoljevarstveni tehnik Saro France in Tanjo Glasenčnik.

V jesenskem roku pa je k (ponovnemu, delnemu) opravljanju poklicne mature pristopilo 10 dijakov, spričevalo o opravljeni maturi je prejelo 6 dijakov.

Veseli smo uspeha naših dijakov, ki so v preteklem šolskem letu uspešno zaključili izobraževanje na naši šoli. Želimo jim veliko uspeha in odločnih korakov na nadaljnji življenjski poti.

V sredo, 29. 9. 2021, se je naš diamant Matic Bajsič, skupaj s staršema in ravnateljem šole, udeležil sprejema, ki jih je za najbolj uspešne maturante pripravil župan MOV g. Peter Dermol.

V nadaljevanju vabimo k branju sporočila za javnost s priloženimi fotografijami.

Sporočilo za javnost MOV:

Sprejeli velenjskega diamantnega maturanta in zlate maturante

Velenje, 30. september 2021 – Včeraj smo v Vili Bianci pripravili županov sprejem za velenjskega diamantnega maturanta in zlate maturante Šolskega centra Velenje. Ob izjemnem uspehu sta jim čestitala župan Peter Dermol in podžupanja Aleksandra Vasiljević.

Naziv »diamantni maturant«, ki je dosegel vse točke na maturi, si je prislužil Matic Bajsić iz Šole za strojništvo, geotehniko in okolje.

Naziv »zlati maturant« si je z odlično opravljeno splošno maturo v šolskem letu 2020/2021 prislužilo osem dijakov. Velenjski zlati maturantje so: iz Splošne gimnazije Marko Berkenjačević, Vita Burič, Eva Hrženjak in Katja Jevšenak ter iz Elektro in računalniške šole Tadej Delopst, Andraž Podpečan, Jon Rojnik Goršek in Rok Žerdoner.

Zlatim maturantom smo podarili knjigo Velenje sprehajalno avtorja Milana Mariča, spominsko priznanje v obliki srca, ki predstavlja Velenje – srčno mesto in srčne ljudi ter cvet sončnice. Diamantnemu maturantu smo za poseben dosežek podarili tudi kipec Nabiralko zvezd, avtorja Velenjčana Črta Valenčaka.

Za glasbeni program na sprejemu so poskrbeli učenci Glasbene šole Fran Korun Koželjski Velenje.

Prijazen pozdrav,
Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šola za strojništvo, geotehniko in okolje
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660